Välj en sida

Fönster

Hos Lindbergs Bygg & Färg i Bergkvara kan du hitta fönster till förmånliga priser. Vi har många års erfarenhet inom fönsterbranschen. För oss är det en självklarhet att kunden ska bli hundra procent nöjd när vi levererar bästa resultat.

 

Kvalitetssäkra fönster

Hos oss har vi ett noggrant utvalt sortiment och du som kund får garanterat fönster av högsta kvalitet när du handlar i vårt varuhus. Vi har ett mål om att bli marknadsledande förebilder inom fönster och fönstertillbehör. Vårt koncept ska bli allas självklara val.

 

Experter med erfarenhet

Lindbergs Bygg & Färg ger dig som kund genuin personlig service av våra experter som har arbetat med fönster i många år. Vi garanterar dig att varje sålt och monterat fönster har varit ett samarbete mellan säljare, hantverkare och kund för att uppnå bästa tänkbara resultat.

 

I behov av expertråd? Kontakta oss!

Helhetslösningar grundade helt efter dina behov och önskemål, vi ser gärna att du som kund är hundra procent nöjd efter avslutat samarbete. Lindbergs Bygg & Färg hjälper dig med valen som du står inför när du ska byta fönster i hemmet. Kontakta oss vid eventuella frågor om dina fönster. Välkomna.

fönster i torsås

 

 

Kontaktuppgifter

Lindbergs Bygg & Färg AB
Storgatan 83
, 385 40 Bergkvara
E-post info@lindbergsbygg.se
Tel: 0486 -201 00

ÖPPETIDER
Mån-Fre 07.00 – 17.30
Lördag 09.00 – 13.00
Söndag Stängt

KONTAKTA OSS

Lindbergs Bygg & Färg AB
Besöksadress: Storgatan 83, 385 40 Bergkvara
E-post: info@lindbergsbygg.se
Tel: 0486 -201 00

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 07.00 - 17.30
Lördag: 09.00 - 13.00
Söndag: stängt

FINANSIERING