Välj en sida

Fönster

Är det dags för nya fönster? Hos Lindebergs Bygg & Färg i Kalmar och Karlskrona kan du fynda fönster till förmånliga priser. Med många år inom fönsterbranschen är vi både väldigt medvetna och väldigt måna om våra kunder och deras önskemål.  För oss är det en självklarhet att gå in 100% i allt vi gör för att leverera bästa resultat.

 

Kvalitetssäkra fönster

Med ett noga utvalt sortiment är du som kund garanterad fönster av högsta kvalitet när du handlar hos oss. Vi levererar rejäla fönster som är stryktåliga och håller sig i bästa skick i många år framöver. Vårt mål är att vi ska bli marknadsledande och en fantastisk förebild inom fönster och fönstertillbehör. Vi vill att våra fönsterkoncept ska bli allas självklara val, en stark vinnare som är branschledande helt enkelt.

 

Experter med erfarenhet

Sedan många år tillbaka har Lindebergs ägnat sig åt fönster. Det har gett vår passionerade personal både erfarenhet och enormt stor kunnighet. Tillsammans har vi idag en extremt hög arbetskapacitet där vi både säljer, renoverar och monterar mängder av olika fönster i Kalmar och Karlskrona med omnejd. Det är även med stor flexibilitet och lyhördhet som våra hantverkare och säljare ger dig som kund genuin personlig service av högsta klass. Hos oss kan du vara säker på att varje sålt och monterat fönster skett helt i samråd säljare, hantverkare och kund emellan för att uppnå bästa tänkbara resultat.

 

I behov av expertråd? Kontakta oss!

Letar du efter en seriös och kvalitetssäker återförsäljare av fönster? Hos oss på Lindebergs Bygg och Färg i Kalmar och Karlskrona hittar du precis det du letar efter. Vi utför fönsterreparation, renovering och montering åt både dig som företagare och privatperson. Med högsta grad av personlig service och helhetslösningar grundade helt efter dina behov och önskemål ser vi till att du är hundra procent nöjd med oss på Lindbergs efter avslutat samarbete.

fönster i torsås

 

 

Kontaktuppgifter

Lindbergs Bygg & Färg AB
Storgatan 83
, 385 40 Bergkvara
E-post info@lindbergsbygg.se
Tel: 0486 -201 00

ÖPPETIDER
Mån-Fre 07.00 – 18.00
Lördag 09.00 – 13.00
Söndag Stängt

KONTAKTA OSS

Lindbergs Bygg & Färg AB
Besöksadress: Storgatan 83, 385 40 Bergkvara
E-post: info@lindbergsbygg.se
Tel: 0486 -201 00

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 07.00 - 18.00
Lördag: 09.00 - 13.00
Söndag: stängt

FINANSIERING