Välj en sida

Färgbutik

Är du på jakt efter kvalitetsfärg till förmånligt pris? Inne hos oss på Lindbergs Bygg & Färg hittar du en omtalad färgbutik med kunder från både Kalmar och Karlskrona med omnejd. I vårt högkvalitativa sortiment finns allt ifrån rollers, olika varianter av färger, tapeter, penslar och andra tillbehör. Vi säljer även mängder med rödfärg som är en av de mest populära färgerna på marknaden idag. Det är inte bara nostalgi och minnen bakom rödfärgen, utan den är även den mest beprövade fasadfärg som finns på svenska marknaden. En riktig vinnare med andra ord.

 

Stryktålig och täckande färg

Att måla om huset utvändigt kräver en stryktålig och hållbar typ av färg för att hålla sig fin i många år framöver. Att då välja en fasadfärg som är noga framtagen och utvald bör vara ett självklart val för alla. Varsesig det handlar om en nybyggd villa, en gammal sommarstuga, en stor gård eller en liten sjöbod eller lekstuga så efterfrågar våra kunder ett hållbart och färgmässigt snyggt resultat. I vår färgbutik i Kalmar och Karlskrona kan du välja och vraka mellan mängder av kulörer och tillbehör för ett hundraprocentigt resultat.

 

Attraktiva priser på mängder av produkter

Valet av färg och tillbehör är viktigt på ett flertal olika sätt. Sett ur ett hållbarhetsperspektiv där du slipper måla om år efter år samtidigt som det blir tacksamt för plånbokens att slippa köpa färg hit och dit. Inne i vår färgbutik kan du fynda både färg och andra produkter till dina kommande projekt till förmånliga priser.

 

Besök vår färgbutik för experthjälp

Behöver du vår experthjälp för att lotsa dig igenom marknaden av både bra färg och bra arbetsredskap? Lindebergs Bygg och Färg är en färgbutik som garanterat kan hjälpa, inspirera och vägleda dig till kloka val. Vår erfarna och kvalificerade personal ser till så att du får det resultat du efterfrågat och alltid drömt om. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

 

 

Kontaktuppgifter

Lindbergs Bygg & Färg AB
Storgatan 83
, 385 40 Bergkvara
E-post info@lindbergsbygg.se
Tel: 0486 -201 00

ÖPPETIDER
Mån-Fre 07.00 – 18.00
Lördag 09.00 – 13.00
Söndag Stängt

KONTAKTA OSS

Lindbergs Bygg & Färg AB
Besöksadress: Storgatan 83, 385 40 Bergkvara
E-post: info@lindbergsbygg.se
Tel: 0486 -201 00

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 07.00 - 18.00
Lördag: 09.00 - 13.00
Söndag: stängt

FINANSIERING