Välj en sida

Färgbutik

Vill du ha kvalitetsfärg till förmånligt pris? Hos oss på Lindbergs Bygg & Färg hittar du en omtalad färgbutik med nöjda kunder. Vårt högkvalitativa sortiment är allt ifrån rollers, färger, tapeter, penslar och andra tillbehör till ditt projekt i hemmet. Rödfärg är en av bäst säljarna i vårt varuhus och är den mest populära färgen på svensk marknad i dag. En riktig vinnare med andra ord.

 

Stryktålig och täckande färg

Att måla om huset kräver en stryktålig och hållbar typ av färg, för att det ska hålla sig fint i många år framöver. En noga framtagen och utvald fasadfärg, bör vara ett självklart val för alla. Våra kunder efterfrågar om ett hållbart och färgmässigt snyggt resultat, oavsett om det handlar om en lekstuga, sjöbod, sommarstuga, en gård eller en nybyggd villa. Hos oss kan du välja mellan mängder av kulörer och få ett hundraprocentigt resultat.

 

Attraktiva priser på mängder av produkter

Valet av färg är viktigt på många olika sätt. Förmånliga priser och en bra hållbarhet gör att du inte behöver måla om varje år, när du handlar hos oss.

 

Besök vår färgbutik för experthjälp

Lindbergs Bygg & Färg har branschens bästa experter och kan hjälpa dig att hitta allt du behöver i vår färgbutik. Kontakta gärna oss så vi kan vägleda och ge kloka val, inför dina projekt i hemmet.

 

 

Kontaktuppgifter

Lindbergs Bygg & Färg AB
Storgatan 83
, 385 40 Bergkvara
E-post info@lindbergsbygg.se
Tel: 0486 -201 00

ÖPPETIDER
Mån-Fre 07.00 – 17.30
Lördag 09.00 – 13.00
Söndag Stängt

KONTAKTA OSS

Lindbergs Bygg & Färg AB
Besöksadress: Storgatan 83, 385 40 Bergkvara
E-post: info@lindbergsbygg.se
Tel: 0486 -201 00

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 07.00 - 17.30
Lördag: 09.00 - 13.00
Söndag: stängt

FINANSIERING